Skip to content Skip to footer
Am început în
80808080
WhatsApp Image 2023-02-17 at 20.11.37 (2)
WhatsApp Image 2023-02-17 at 20.11.32 (1)
Despre

Angel Store

Suntem o companie specializată în furnizarea de servicii funerare de calitate, îngrijind cu compasiune și respect procesul de înmormântare. Echipa noastră dedicată și experimentată oferă o gamă largă de servicii funerare personalizate, inclusiv îngrijirea decedatului, îmbrăcarea și pregătirea acestuia pentru înmormântare, transportul, organizarea ceremoniei funerare și servicii de asistență pentru familiile îndurerate. Ne propunem să oferim servicii funerare sensibile și empatice, menite să ajute familiile să treacă prin procesul dificil al pierderii unei persoane dragi. Angel Store este o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere o înmormântare respectuoasă și demnă persoanelor dragi care au plecat dintre noi.

Luni – Vineri: 9-17

Sâmbătă- Duminică: 9–12

oferim următoarele

Servicii

testimoniale

Ce spun familiile noastre

Recomand cu încredere serviciile oferite de această firma. Am apelat la ei printr-o recomandare si mi-au fost de mare ajutor in aceste momente dificile pentru mine. Au fost mereu disponibili la telefon pentru toate nelămuririle si s-au ocupat de tot, inclusiv de ridicarea ajutorului de înmormântare. Mulțumesc din suflet Fam. Marin!

Diana

O firmă pe care o recomand ,chiar o recomand ptr. tot ce însemnă profesionalism.F.f. multă înțelerere din partea dumnealor. O abordare umană de care ai nevoie în momentele grele, profund de funeste ptr existența celor care rămâm fără cineva apropiat.

Bogdan

Mulțumim echipei de la Kasara, care a oferit servicii de calitate și a înțeles că, în astfel de situații delicate, este important să fii empatic și să livrezi prompt serviciile contractate.

Marcela

Pentru orice întrebare sau nelămurire va stam la dispoziție 24/7 oricând și la orice ora din zi sau noapte