Skip to content Skip to footer
Am început în
80808080
WhatsApp Image 2023-02-17 at 20.11.37 (2)
WhatsApp Image 2023-02-17 at 20.11.32 (1)
Despre

Angel Store

Când sufletul va fi călăuzit către lumină noi vom fi acolo suntem o firma de servicii funerare cu o vechime de peste 20 ani de experiență respectând tradițiile ortodoxe care venim in sprijinul familiilor indoliate cu mult respect și profesionalism indrumandu-va pe tot parcursul ceremoniei funerare pașii pe care trebuie sa ii urmați vom fi alaturi de dv-tra până în ultimul moment Firma este dotată cu camera mortuară’ frigider mortuar capac frigorific. Mașini mortuare ( dube .microbuze de persoane limuzina având autorizație DSV .Servic8 oferite constatare. îmbălsămare. toaletare decedat. Întocmire acte pt. Primărie .transport până la capela și de la capela la cimitir oameni pt. Manipulare sicriu transport in afara localității .

Luni – Vineri: 9-17

Sâmbătă- Duminică: 9–12

In oferta 3 pachete la super pret

Pachete inmormantare

testimoniale

Ce spun familiile noastre

Recomand cu încredere serviciile oferite de această firma. Am apelat la ei printr-o recomandare si mi-au fost de mare ajutor in aceste momente dificile pentru mine. Au fost mereu disponibili la telefon pentru toate nelămuririle si s-au ocupat de tot, inclusiv de ridicarea ajutorului de înmormântare. Mulțumesc din suflet Fam. Marin!

Diana

O firmă pe care o recomand ,chiar o recomand ptr. tot ce însemnă profesionalism.F.f. multă înțelerere din partea dumnealor. O abordare umană de care ai nevoie în momentele grele, profund de funeste ptr existența celor care rămâm fără cineva apropiat.

Bogdan

Mulțumim echipei de la Kasara, care a oferit servicii de calitate și a înțeles că, în astfel de situații delicate, este important să fii empatic și să livrezi prompt serviciile contractate.

Marcela

Program

Luni - Vineri 9-17Sâmbătă - Dumincă 9-12

Adresă

Adresa Bd. Nic. Grigorescu Nr. 14 bl. V 20
Magazin Str. Plt. Radu Gheorghe Nr. 12 sect 3

Date de Contact

Contactează-ne

Formular de Contact